Hoe trek je de aandacht. En hoe houd je die vervolgens vast? Schrijf je online cijfers voluit of juist niet? Er zijn zóveel copyweetjes en slimmigheidjes, jouw favoriet is….

Dat weet ik natuurlijk niet! Maar ik wil het wél graag weten. So ask me anything. Over online schrijven dan hè. Tenzij je een sluitende verhandeling wilt over cavia’s. Dat mag ook altijd.

Dus, als jij een tekst schrijft, wat vind je dan het moeilijkst?

Waarvan zeg je: ‘Tjee Marianne, daar gaat zóveel tijd inzitten. Dat ik soms denk, laat maar dat hele teksten schrijven.’ Wacht nog even met je schrijfplannen over boord gooien. Schrijven is namelijk veel te leuk. Stel je vraag en ik help je.

Grappig genoeg gaan de vragen die ik krijg niet alleen over het schrijven zelf

Klanten komen ook met praktische zaken als:

? Hoe vaak moet ik bloggen?

? Hoeveel woorden mag een tekst online zijn?

? Hoe houd ik makkelijker mijn concentratie vast tijdens het schrijven?

Het is zo leuk om comments te lezen dat volgers iets hebben aan mijn blogs

‘Ik ga morgen je tips nog eens lezen en ze meteen toepassen’

‘Dank voor je bevestiging, dat denk ik ook altijd’

‘Wat een handige tip, dank je!’

‘Tegenwoordig hoor ik weleens jouw stem in mijn hoofd als ik schrijf, fijn is dat!’

Dus draai ik het om: bloggen on demand!

Mail: marianne@mariannetermors.nl , app: 06-816 765 14 of DM me je vraag en ik help je op weg met een blog op maat! Gewoon, omdat ik dat superleuk vind. Mijn wens is dat meer mensen het schrijfvirus te pakken krijgen en lekkere, snackable content produceren.

Hoor ik van je? Gezellig! ?