Content creëren in alle soorten

en maten is mijn ding

Komt er tekst in voor? En moet het persoonlijk, wervend en lekker om te lezen zijn? Alleen heb je zelf geen tijd of te weinig kennis van online conventies? Dan kan ik je helpen. Want content creëren in alle soorten en maten is mijn ding.

Tekstschrijver Marianne ter Mors is specialist in

copywriting

Copywriting

Webteksten zijn je visitekaartje. Ze laten zien waar jouw bedrijf voor staat én maken van je bezoeker een klant. Zo’n wervende tekst schrijf ik graag voor je.

JA DAT WIL IK!
Bloggen

Blog

Door regelmatig waardevolle content te delen, blijf je altijd top-of-mind bij je bestaande klant en potentiële klanten. Zo creeër je stap voor stap een autoriteitsstatus. En hebben ze je dienst nodig? Dan kloppen ze als eerst bij jou aan!

JA DAT WIL IK!
Online schrijftips

Redigeren

Mijn rode pen is jouw beste vriend. Vanaf nu dragen reeds geschreven teksten echt de boodschap van je bedrijf uit.

JA DAT WIL IK!

Wat kost dat?
Heb je geen pakketten?

Nee, daar doe ik niet aan. Elk product of dienst is uniek, waarom zou je het dan in een gestandaardiseerd pakket proppen? In plaats daarvan kom ik naar je toe, zodat we samen je wensen kunnen bespreken. Aan de hand van ditgesprek stel ik een offerte op maat samen die aansluit op jouw planning, behoefte en budget.

Marianne heeft ervaring met de volgende branches

Law – Coaching – Magazines – Health & Food – Sport&Fit – E-learning & Assessments – Small business & Retail – Beauty – Cleantech & Innovation

Dit zijn mijn partners (in crime)

Ik geloof in expertise, in de juiste mensen op de juiste plek zetten. Alleen dan kun je het gewenste resultaat behalen en zelfs overtreffen. Daarom werk ik samen meteen vast team van experts. Wel zo makkelijk, want als je mij inhuurt krijg je hen er – uiteraard niet gratis 😉 – bij. Hoef je daar in elk geen tijd meer in te steken.

Business restructuring

Hein Bronk
The Review Group

Creative strategy

Champal Gijzen
Fabrik Wonka

Web&App-design

Bob van der Panne
Gillz

Design

Annemiek van Luinen
Bloom Graphics

Fotografie

Pauline de Gaaij
Foto’s om op te vallen