Over Marianne ter Mors

Over Marianne ter Mors

Is het niet heerlijk? Dat je een tekst leest en denkt: ja, zo is het precies! En eigenlijk wil je niet meer stoppen met lezen. Je voelt je gezien, gehoord en….. je probleem wordt ook nog eens opgelost. Wat een oplichting: hulp is onderweg!

Precies dit moet een webtekst doen. Jouw bezoeker aandacht geven en ze laten voelen dat jij dé oplossing in huis hebt. Want vergeet niet: online creëert afstand. Simpelweg omdat je niet fysiek naast iemand staat om over jouw product te vertellen. Goede content overbrugt die afstand. Geeft je bezoeker het gevoel dat je bij ze op de bank zit. En dat ze op jouw site precies op de juiste plek zijn aanbeland om hun probleem op te lossen.

Zo’n persoonlijke, wervende tekst schrijf ik graag voor je. En of het nu een zakelijk, juridisch stuk is, of een blog voor de nieuwste e-learningtool, dat maakt niets uit. Bij elke tekst vind ik de perfecte balans tussen een persoonlijke tone in voice in een zakelijk jasje.

Neem nu contact op   

Over Marianne als tekstschrijver

Komt er tekst in voor? En moet het persoonlijk, wervend en lekker om te lezen zijn? Alleen heb je zelf geen tijd of te weinig kennis van online conventies? Dan kan ik je helpen. Want content creëren in alle soorten en maten is mijn ding.

Lees verder

Over Marianne

Marianne, je hoeft geen boek te schrijven!’ Dat was altijd het commentaar als ik tijdens één van mijn studies een scriptie schreef. Maar in een scriptie moet toch ook beleving zitten? Je moet een tekst toch voelen als je hem leest? Niet dus. Het moet vooral wetenschappelijk zijn. Tja… (gaap).

Lees verder

Marianne ter Mors schrijft al voor: