Eerlijk gezegd vond ik het deze keer ook weer zenuwslopend. Wat nou als ik precies die ene ben bij wie Eqology visolie niet heeft gewerkt? Dan sta ik met mijn ‘oh, wat voel ik me toch goed’, lekker voor paal!

Mijn vingers trillen als ik mijn code invul

Maar dat blijkt niet nodig, de testresultaten zijn namelijk nog niet klaar. Zo probeer ik het nog 100 keer, inmiddels trillen de vingers niet meer. (Ongeduld, dat is zo’n beetje mijn enige kwaal waar die visolie niet tegen werkt.) Op 25 mei om 10 voor half 8 is het dan zo ver: blood analysis ready!

Ik zie het meteen: ratio 3,9!

Het doel van Eqology is om na 4 maanden een ratio onder de 5 te krijgen. Uiteindelijk zal deze ratio na langer gebruik nog meer gaan dalen, maar ik vond 5 al vrij ambitieus. Mijn beginratio was nogal dramatisch: 16.4! Daarom heb ik het gevoel alsof ik geslaagd ben voor mijn eindexamen. Dat is natuurlijk onzin, maar na 4 maanden Eqology visolie gebruiken ben ik gezond!

De afgelopen maand ben ik me nog beter gaan voelen

Uiteraard is dat niet alleen de olie, ik heb ook veel andere dingen gedaan zoals detox en kettlebellen. Maar weet je wat het is? Je moet ergens beginnen. Als je de fut niet hebt gaat het namelijk niet gebeuren. Voor mij voelt Eqology als een soort katalysator van alle positieve gezondheidsdingen die de afgelopen maanden op mijn pad zijn gekomen. En zonder direct de kerkklokken te luiden (halleluja): ik voel me dankbaar voor dit alles. Ik kan oprecht zeggen dat ik me fit en vrolijk voel, dat is lang niet altijd zo geweest.

Voor de mensen die van lijstjes houden

Nog even op een rij wat Eqology me heeft opgeleverd:

-Zachte huid en glanzend haar

-Minder roodheid van mijn huid

-Sterkere nagels

-Makkelijker gewicht verliezen

-Beter inslapen en doorslapen

-Minder vermoeidheid

-Betere toiletgang (ja, sorry mensen: het is waar!)

Plus de gezondheidsvoordelen die je niet ziet

Ik heb weer gezonde celwanden, minder ontstekingen in mijn lijf, 70% minder kans op hart-en vaatziekten en als klap op de vuurpijl verlaagde kans op kanker, reuma, artritis and so on. Potverdikkie, dat is me nogal een lijst, vind je niet?

Mijn proefkonijnenproject zit er op

En dat is geslaagd al zeg ik het zelf. Dank aan alle 10 ondernemers die mij in dit plan hebben gesteund.

En nu? Nu word ik gewoon klant!