Huur mij in!

Wat kan een tekstschrijver voor je doen?

Teksten zijn mijn ding. Van een online wervende teksten tot een informatief zakelijk blog. Dus als tekstschrijven niet jouw ding is, kan ik je daarbij helpen!

Met je handen in het haar als je een tekst schrijft?

“Vandaag ga ik echt de teksten van mijn website schrijven. Of ik ga in elk geval bepalen wat ik op die pagina wil zetten. Of… jemig wat een gedoe die teksten schrijven.”

Het is lastig om een pakkende tekst over jou en je dienst op papier te krijgen. Zeker nu de wereld 24/7 online is, is het hebben van heldere, krachtige en wervende teksten nog belangrijker om je klanten te bereiken. Ik kan je daarbij helpen.

Hoe doe ik dat?

Samen plannen we een kennismakingsgesprek op locatie. Op deze manier kan ik zien hoe jij werkt, wie je bent en wat jij je klanten wilt bieden. Na afloop van dit gesprek ga ik aan de slag met je teksten, dan kun jij doen waar je goed in bent: je werk!

Zoek jij een tekstschrijver?

Ik vertel je er graag meer over. Je kunt contact met mij opnemen door een mail te sturen naar: marianne@mariannetermors.nl

Of nog makkelijker, vul onderstaand contactformulier in: